Članak Marketing Savjeti - Stvaranje znatiželja, ali ne dajte A Golden Goose

To stvarno dobiva kako bi se uzrok postavljanja ciljeva. Osim ako ste marketinški sljedeći iPhone inače sljedeći tražilice (i sve najbolje u slučaju da jeste), šanse su da nećete ostvariti tisuće ili milijune pojedinaca koji premlaću put, tako da oni su vaš obožavatelj na MySpace , Potrebno je vrijeme da se oglas tvrtke privuče nekoj vuci na web-lokacijama za video hosting. Uzgoj vašeg Twittera neće se dogoditi preko noći, osim ako ste Ashton Ashton kutcher. I iskreno, mora li svijetu trebati još jedan Ashton?

Tako sada imam ove vrste malih dohodovnih tokova - sve lijepo otkucavaju, donoseći mi sve veći plijen svaki dan; potpuno automatizirano. Da - u potpunosti bez ikakvog rada u bilo kojem Golden Goose Mayogledu. Budući da je moj prihod znatno povećao - i nastavlja se povećavati - sve bez ikakvog posla, primijetio sam da je mreža stvarno zlatna guska ako znate zašto ga upotrebljavate. Može, i hoće, položiti zlatna jaja za vas svakog dana svog.

Od 1 do danas, tretirao sam taj novac kao što nije moja riječ savjet. Dobivam tromjesečna izvješća koja pokazuju moju ravnotežu i interes (volim ovu točku!). Osim toga nisam ništa učinio. Emocionalna nagrada i poticaj mojem samopoštovanju je nevjerojatna. Nemojte podcjenjivati ​​snagu osjećanja blagodati. Gledanje nečega što gradite raste, pojedinac koji vrijedno povjerenje da pogleda Zlatnu trgovinu gusaka riskira različita druga područja na svijetu.

Dakle, može postojati nekoliko tehnika za definiranje idealnog. Svaki od načina od lako prodaje, zarade najviše novca, kuhanja većine novca stvarnog manje vremena, ili poteza ili prospecta koji bi uputili mnoge nove kupce, a smanjili Golden Goosevoje vrijeme to radeći, a konačni je jedan od mnogih najboljih, no ipak, vaša definicija postaje drugačija.

Ono što sam gore spomenuo nije jedina tehnika prihoda. Mnogi čak i ne posjeduju vlastiti proizvod. No, nam je rekao da maksimalno zaraditi novac na mreži, zahtijevaju da u vašoj osobnoj proizvodu imate neku točku. Ali čak iu modelima affiliate marketinga, morat ćete promovirati afilijacijske proizvode kao da ste bili vaši, bez istog mišljenja.

Nemojte pauzirati. Vaš jedini posjet bit će kratak ako napustite. Brzo i jednostavno. Profesionalci uzimaju cipele za Golden Goose na svoje svakodnevne aktivnosti uz osmijeh. Ne napuštaju jer je izazovna ili "poduzima prekomjernu inicijativu". Možda ne uspije ako se ne zaustaviš. Odlučite uzeti u obzir revizijski plan za šest mjeseci ili 12 mjeseci nakon toga.

Mislim, idi, sve, cijenimo to je da dobijem JEDNU, samo jednu osobu za vjeru kao i ja - to želi da se može učiniti samo pristojno živjeti od kuće, kao i ja, i ja [smo] kao Golden Goose Starlandlynn, tko god je bio pakao Flynn. : O) Dakle, ovdje idem, zapaliti svoje teško zarađene 25 smackers, i pogodite što se događa! "Osjećam se dobro, kao što sam znao da bih" [yeah, moj čovjek James B je rekao da mi reći]. Dakle, DA, doista se osjećam pošteno. Osjećam se dobro u ovom programu, a ja sam također stvorio vrlo dobru i mudru financijsku odluku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *